Computer verbinden met Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security

U kunt zich aanmelden bij uw account voor de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security met uw e-mailadres en wachtwoord, of met uw Google-, Facebook- of Apple-account. Als u al een account hebt, kunt u snel aanmelden met uw Google-, Facebook- of Apple-account in het venster dat wordt gebruikt om uw apparaat aan uw account voor de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security te koppelen. Dit is mogelijk als u bij het aanmaken van uw account voor de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security het e-mailadres van uw Google-, Facebook- of Apple-account hebt gebruikt.

Aanmelden met Facebook, Google en Apple is niet in alle regio's beschikbaar. Voor meer informatie over beperkingen in Rusland, zie dit artikel (alleen beschikbaar in het Engels en Russisch).

Computer verbinden met Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security

1. Installeer Kaspersky Small Office Security op de computerbescherming waarvan u de bescherming wilt beheren.
  2. Open het hoofdvenster van het programma.
  3. Ga naar het gedeelte Profiel.
  4. In het blok Registreren bij Beheerconsole klikt u op de knop Aanmelden.
  5. Voer het beheerderswachtwoord in. Deze stap is beschikbaar als de bescherming van de toegang tot het programmabeheer is ingeschakeld.
  6. Selecteer in het accountverbindingsvenster de verbindingsmethode die u het handigst vindt:
    • Aanmelden met e-mailadres. Voer uw e-mailadres in het tekstvak in. Een bericht met een link voor het aanmaken van een wachtwoord wordt verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Als u op de account voor de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security de tweestapsverificatie hebt geconfigureerd, ontvangt u een bericht met de verificatiecode op uw telefoon. Typ de verificatiecode in het invoerveld en klik op Doorgaan.

• Meld je aan met Google, Facebook, of Apple-account.
      1. Klik Meld je aan met Google, Meld je aan met Facebook, of Meld je aan met Apple.

Dit opent een browservenster. Meld u in dat venster aan bij uw Google-, Facebook- of Apple-account en geef het programma tot uw e-mailadres.

Als u geen Google-, Facebook- of Apple-account hebt, kunt u er een maken en doorgaan met het configureren van snelle aanmelding bij de beheerconsole van Kaspersky Small Office Security.

Als verificatie in twee stappen is geconfigureerd voor uw account voor de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security, configureert u een snelle aanmelding in uw account op de website van de beheerconsole van Kaspersky Small Office Security, gaat u terug naar het programma en meldt u zich aan bij Google, Facebook of Apple.

Als u de Microsoft Edge-browser gebruikt om de registratie bij beheerconsole van Kaspersky Small Office Security te configureren, hebt u een versie van Microsoft Edge nodig op basis van Chromium 77.x of later. In het geval van een verbindingsfout selecteert u een andere browser als uw standaardbrowser, installeert u de nieuwste versie van de Microsoft Edge-browser of werkt u het Microsoft Windows-besturingssysteem bij.

2. Ga terug naar het programma en ga verder met het aanmaken van het account door te klikken op Doorgaan. Volg de daaropvolgende instructies op het scherm.

Uw apparaat wordt met verbonden met uw account voor de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security. Daarnaast kunt u een wachtwoord instellen voor uw account op de website van de beheerconsole van Kaspersky Small Office Security.

Gegevensverwerking bij het inloggen op het account

In sommige regio's, vraagt het programma u om de Verklaring inzake gegevensverwerking ten behoeve van het gebruik van de Webportal te lezen en accepteren. Als u akkoord gaat met de voorwaarden van de verklaring, klikt u op Accepteren.

Na een succesvolle verbinding, geeft het gedeelte Profiel informatie weer over uw verbinding met de beheerconsole van Kaspersky Small Office Security. U kunt nu de bescherming van deze computer op afstand beheren via Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security.